13 juli, 2023

Conceptbegroting en verslag ledenvergadering

Op 1 juni vond onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Het verslag daarvan vindt u inmiddels op onze website, onder downloads. Helaas was de begroting 2023 niet helemaal gereed ten tijde van de verzending van de vergaderstukken...

Lees meer
12 juli, 2023

Verhoging minimumloon per 1 juli 2023

Zoals u wellicht weet is het minimumloon per 1 juli 2023 verhoogd. Dit heeft gevolgen voor enkele schalen en treden van de salaristabel van de Cao voor de Tandtechniek. U kunt het nieuwe overzicht van de salarisschalen downloaden van onze..

Lees meer
12 juli, 2023

Webinar PFZW over het nieuwe pensioenstelsel

Op 30 juni hield het PFZW een webinar over het nieuwe pensioenstelsel, dat per 1 januari 2026 in werking zal treden. Heeft u het webinar gemist? Geen probleem. U kunt het ook achteraf bekijken. Tijdens het webinar zijn veel vragen gesteld. De..

Lees meer
20 juni, 2023

Weer een Cao voor de hele tandtechniek

Tot 2019 kenden we in de tandtechniek één algemene Cao, die voor alle tandtechnische bedrijven gold. Maar in 2019 kwam daar verandering in. De BTT koos ervoor om een eigen cao af te sluiten. Hierdoor ontstond de onwenselijke situatie dat er één..

Lees meer
15 juni, 2023

Het nieuwe pensioenstelsel komt er nu echt aan

De Eerste Kamer stemde op 30 mei vóór de Wet toekomst pensioenen. Vakbonden en werkgevers in de sector zorg en welzijn, waaronder bij PFZW ook de tandtechniek valt, zijn ondanks de losse eindjes al een eind op weg met het vormgeven van het nieuwe..

Lees meer
15 juni, 2023

Nieuwe branche-kengetallenkaart van PFZW

Het PFZW heeft een branche-kengetallenkaart van de tandtechnische sector gepubliceerd. PFZW beschikt alleen over informatie over bedrijven met personeel en de gegevens in de kengetallenkaart hebben dus vooral betrekking op medewerkers, zoals over..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.