15 juni, 2023

Webinars PFZW over de nieuwe pensioenregeling

Op 30 mei heeft de Eerste Kamer ingestemd met de Wet toekomst Pensioenen. Omdat het pensioenfonds begrijpt dat er heel wat vragen kunnen leven in verband met de invoering van deze nieuwe wet, organiseert het op 30 juni een tweetal webinars waarin..

Lees meer
31 mei, 2023

Open Dag DHTA en meer praktijkuren voor BOL-student

Op maandag 12 juni is alweer de laatste Open Dag van dit schooljaar van de DHTA Tandtechniek. De dag is bedoeld voor mensen die willen groeien als professional of toe zijn aan een carrièreswitch maar ook andere belangstellenden zijn welkom. Dus..

Lees meer
30 mei, 2023

VLHT-lid in beeld: Peter Schoutens van Dental Technics Nijmegen

De VLHT is dé vereniging van tandtechnisch laboratoria in Nederland. Bij de leden van de VLHT zit een schat aan kennis en ervaring. Daarom laten we regelmatig een ondernemer-tandtechnicus aan het woord over zijn of haar opleiding, werk,..

Lees meer
24 mei, 2023

UMCG besteedt tandtechniek uit

Het UMCG-CTM is de opleiding tandheelkunde in Groningen. Het is voornemens een Europese aanbesteding te starten voor haar tandtechnische werkzaamheden. Aanbieders van tandtechniek kunnen hun interesse en eventuele vragen kenbaar maken...

Lees meer
24 mei, 2023

DentaalLab 2023 #2 verschenen

Recentelijk viel de tweede editie van jaargang 2023 van tandtechnisch tijdschrift DentaalLab in de bus. De VLHT is partner van DentaalLab, waarin altijd enkele pagina's verenigingszaken van de VLHT worden opgenomen. Dit keer betreft het onder..

Lees meer
24 mei, 2023

Kwartaalbericht pensioenfonds 2023/I

De actuele dekkingsgraad van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is in het eerste kwartaal 2023 gestegen van 109,2% naar 109,5%. De beleidsdekkingsgraad is gestegen van 111,6% naar 112,6%. De stijging van de dekkingsgraad werd met name..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.