20 juli, 2022

Congres NVGPT en NVVRT 'No shine without friction'

Dit jaar organiseren de NVGPT en de NVVRT hun eerste gezamenlijke congres. Het thema is occlusie. In de breedste zin van het woord. Contact maken. Natuurlijk tussen tanden en kiezen, maar ook tussen mensen. En in dit geval ook tussen de..

Lees meer
15 juli, 2022

PFZW verhoogt pensioenen met 2,7%

Het bestuur van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) heeft besloten per 1 oktober 2022 de pensioenen van alle deelnemers met 2,7% te verhogen. Deze verhoging is gebaseerd op de inflatie uit 2021. Dat is goed nieuws voor de deelnemers, maar vooral..

Lees meer
15 juli, 2022

Hans de Vries nieuwe voorzitter tandartsenvereniging KNMT

Hans de Vries is met ingang van 1 juli de nieuwe voorzitter van de KNMT, de beroepsvereniging van tandartsen, mka-chirurgen en orthodontisten. De Vries (60) blijft naast het voorzitterschap ook werkzaam als tandarts bij mondzorgpraktijk Dental..

Lees meer
15 juli, 2022

Zestien geslaagden opleiding KPT 2022

Op 4 juli 2022 heeft de feestelijke diplomauitreiking van de cursus Klinisch Prothese Technicus plaatsgevonden te Nijmegen. Er waren dit keer zestien geslaagden. De VLHT feliciteert alle geslaagden met hun diploma. De KPT-opleiding richt zich..

Lees meer
20 juni, 2022

Tandtechniek en mondzorg sturen brandbrief over vergoedingen

Samen met de KNMT, de NVOI, de ONT en de BTT heeft de VLHT een brief naar Zorgverzekeraars Nederland gestuurd om de zorgwekkende situatie met betrekking tot de vergoedingen van de materiaal- en techniekkosten in de mondzorg aan te kaarten. In de..

Lees meer
08 juni, 2022

Tiende editie Dental Expo op 27, 28 en 29 oktober

Over enkele maanden is het zover: dan vindt eindelijk Dental Expo weer plaats, de vakbeurs voor de totale mondzorg in RAI Amsterdam. Professionals werkzaam in elk denkbaar onderdeel van de mondzorg komen in oktober samen op het grootste..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.