Terug

VLHT en CareForce werken samen om personeel te vinden

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we recentelijk een samenwerking zijn aangegaan met het bedrijf CareForce. Deze spannende nieuwe samenwerking opent de deuren naar een wereld van mogelijkheden voor tandtechnisch laboratoria in Nederland. Voor u als lid betekent dit dat we nu regelmatig getalenteerde tandtechnici hebben die op zoek zijn naar een nieuwe werkplek in Nederland.

Dit is een geweldige kans om uw team uit te breiden met ervaren professionals die klaar staan om hun vaardigheden en expertise met u te delen. Of u nu op zoek bent naar een ervaren prothesetechnicus, een deskundige op het gebied van CAD/CAM of een specialist kroon- en brugwerk, CareForce kan kandidaten voor u zoeken en voordragen. Vanwege uw lidmaatschap van de VLHT krijgt u daarbij bovendien korting op het bemiddelingstarief.
Wilt u meer weten over hoe u kunt profiteren van deze samenwerking en een getalenteerde tandtechnicus aan uw team kunt toevoegen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.
De VLHT en CareForce staan klaar om uw lab naar nieuwe hoogten te brengen!

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.