Terug

VECOZO start controle IP-adressen

VECOZO (VEilige COmmunicatie in de ZOrg) regelt het berichtenverkeer tussen zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zo'n 50.000 zorgaanbieders. Op 1 november 2021 start VECOZO met het controleren van de IP-adres(sen) van systeemcertificaten. Zo wil VECOZO de beveiliging van haar systeemcertificaten vergroten. Dit is voor een deel van de leden van de VLHT van belang.

Op dit moment heeft het merendeel van de gebruikers van VECOZO hun IP-adressen geregistreerd, maar nog niet allemaal. De contactpersonen en tekenbevoegden van de groep die geen of onjuiste IP-adressen heeft geregistreerd, ontvangt voor 1 november nog een reminder via e-mail en brief. Ze hebben tot 1 november de tijd om hun IP-adressen te registreren. Zijn op die datum de IP-adressen niet of onjuist geregistreerd, dan wordt de toegang tot de VECOZO-diensten geweigerd.

Klik hier voor meer informatie.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.