Terug

Open Dag DHTA op donderdag 7 maart

Op donderdag 7 maart opent de DHTA weer haar deuren. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tussen 18:00 en 21:00 uur. Docenten en studenten vertellen dan graag meer over de mbo-opleidingen van de DHTA en staan klaar om alle vragen te beantwoorden. Natuurlijk hoort een kijkje in de praktijklokalen er ook bij.

Op de mbo-opleidingen van de Dutch HealthTec Academy in Utrecht (onderdeel van MBO Amersfoort) leren de studenten medische hulpmiddelen maken en aanmeten. Dit doen ze met de allernieuwste technieken en designs. Met een diploma op zak kunnen zij écht iets voor iemand betekenen.
De DHTA biedt opleidingen tot Opticien, Orthopedisch technicus, Tandtechnicus, Technisch Oogheelkundig Assistent en Audicien aan.

Klik hier voor aanmelden voor de Open Dag.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.