Terug

Nieuw platform voor de RI&E in de maak: maak een export van uw RI&E

Eerder dit jaar ontvingen we het bericht dat de ondersteuning van ons RI&E platform stopt per 1 januari 2024. Daarom moet u vóór 1 november van dit jaar, in het huidige systeem, uw plan van aanpak voltooien en in elk geval een export van uw RI&E maken. Die export kunt u te zijner tijd gebruiken voor het vullen van uw nieuwe RI&E account. Als u dit niet doet, gaat uw RI&E verloren per 1-1-2024.

De VLHT heeft inmiddels een ander bedrijf opdracht gegeven om onze RI&E tool vanaf eind van het jaar te gaan hosten. Ook is opdracht gegeven voor een inhoudelijke update van de RI&E en de Code van de Tandtechniek. Ook deze laatste zal een plek krijgen op de nieuwe website, zodat u vanaf volgende jaar met één systeem kunt voldoen aan zowel de normen van de RI&E als die van de MDR (Medical Device Regulation).

Om de gegevens die u heeft ingevoerd in de RI&E website veilig te stellen, neemt u voor het einde van het jaar de volgende stappen:
. Log in als beheerder, met uw logingegevens
. Ga naar het tabblad Rapporten
. Selecteer de RI&E's die u wilt exporteren
. Selecteer het rapport Een Excel-bestand met daarin alle vragen en antwoorden (onderaan)
. Klik op de button Rapport genereren
. Selecteer het tabblad Kolommen *,* in het popup-venster dat verschijnt
. Selecteer de gegevens die u wilt exporteren
. Klik op de button Rapport genereren
. Klik nu op (U kunt het rapport nu) Downloaden en sla het rapport op
. Doe hetzelfde met het rapport Het plan van aanpak (de verbeteracties).

Desgewenst kunnen leden bij ons een uitgebreidere handleiding voor het exporteren van hun RI&E opvragen.

Zodra het nieuwe platform gereed is, zullen we u daarover informeren, waarna u in het nieuwe systeem uw gegevens kunt invoeren.

Mogelijk kan de export van de gegevens uit het huidige systeem ingelezen worden in het nieuwe systeem, maar dat kunnen we niet garanderen.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.