Terug

Doe mee aan onderzoek over duurzame inzetbaarheid

Dat leren en ontwikkelen van belang is om je werk duurzaam te blijven doen, weten we allemaal. Maar hoe denken werknemers daar over? En wat kun je als werkgever doen om je werknemers hierin te faciliteren? Om antwoord te krijgen op deze vragen houdt James in de maand augustus een onderzoek onder tandtechnici vanuit het project 'Proeftuinen Duurzame Inzetbaarheid'. Ze spreken gedurende een half uur tot drie kwartier met een werknemer aan de hand van een methodische vragenlijst, verzamelen alle informatie en komen in oktober met een verslag.

In het verslag komen alle bevindingen (anoniem), conclusies en aanbevelingen waar je als bedrijf je voordeel mee kan doen om verder te werken aan de duurzame inzetbaarheid van je werknemers. We stellen het op prijs als u aan dit onderzoek wilt deelnemen door een of twee (assistent-)tandtechnici te vragen met James in gesprek te gaan over dit onderwerp. De James-loopbaancoach komt daarvoor naar het bedrijf toe. De beschikbare data zijn 18, 21 en 29 augustus. Het onderzoek wordt gefinancierd vanuit het Sociaal Fonds voor de Tandtechniek. Voor werkgever en werknemer zijn er dus geen kosten aan verbonden.
Wilt u een van uw medewerkers mee laten doen? Laat dat dan weten via het contactformulier.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.