Terug

Erratum: banknummer op contributiefacturen

In een aantal contributiefacturen voor 2016 is een foutje geslopen. Op de digitale facturen en de geleidebrief stond drie maal het banknummer van de VLHT vermeld, maar in één geval, het eerste nummer op de factuur betrof het een verkeerd nummer.

Het juiste banknummer is NL05 INGB 0000 2173 07. Onze verontschuldigingen voor de eventuele verwarring. Overigens bestaat het andere rekeningnummer (beginnend met NL71) niet, dus u kunt niet per abuis dat nummer gebruiken.

Verder hebben enkele leden gereageerd op de facturen met de mededeling dat hun contributiecategorie gewijzigd was. Graag willen we u erop wijzen dat eventuele wijzigingen op het gebied van de bezetting uiterlijk in december doorgegeven moeten worden. Dit om tijdrovende correcties te voorkomen.

Indien u over wilt stappen naar termijnbetalingen (in vier termijnen), of juist van termijnbetaling wilt overschakelen naar betaling ineens (inclusief 10 euro korting), dan kunt u dat ook vóór 1 januari aan ons doorgeven. Termijnbetaling is overigens alleen mogelijk indien de termijnfacturen binnen de betalingstermijn worden voldaan.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.