Terug

Enquête over de Cao en andere onderwerpen

Kort geleden heeft de VLHT haar jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden. Tijdens de ledenvergadering kwam een aantal belangrijke onderwerpen voor onze leden aan de orde, waaronder de Cao. Helaas was er weinig belangstelling voor de vergadering. Daarom rezen er bij het bestuur twijfels over de vraag of er onder onze leden wel belangstelling is voor een nieuwe Cao en zo ja, onder welke voorwaarden zo’n Cao kan worden afgesloten. Daarom is tijdens de ledenvergadering besloten om onder de leden een rondvraag te houden over de Cao (en tevens over de betrokkenheid van de leden in het algemeen).

De enquête zal begin mei rechtstreeks verstuurd worden aan de contactpersonen van alle leden, via het bij ons bekend e-mailadres. Het verzoek is om de enquête binnen een week in te vullen. Het invullen van de enquête kosten slechts vijf tot tien minuten. We verwachten van alle leden dat ze de moeite nemen om de enquête tijdig in te vullen. Bij voorbaat hartelijk dank!

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.