Als u reeds lid bent van de VLHT bent u waarschijnlijk al goed op de hoogte van de activiteiten van de VLHT. Toch nodigen wij u graag uit om regelmatig een bezoek aan deze pagina's te brengen. Maar we zullen u ook periodiek via de digitale nieuwsbrief op de hoogte brengen van nieuwe berichten.

Bent u lid en wilt u uw collega’s en anderen op de hoogte brengen van nieuws over uw bedrijf? Dan kunt u ons uw tekst en een relevante afbeelding aanleveren, voor plaatsing op deze site en in onze periodieke nieuwsbrief. Aangeleverde teksten dienen de volgende kenmerken te hebben: een kopje van circa 30 posities, een subkop (wervende samenvatting van het bericht) van circa 50 woorden en een bodytekst van maximaal 250 woorden. Verder geen pay offs of andere losse zinnen. Het gehele artikel dient beschrijvend te zijn en niet in de ‘wij-vorm’ opgesteld te zijn. De afbeelding dient van voldoende resolutie te zijn en als afzonderlijke bijlage (formaat JPG) meegestuurd te worden. Berichten kunnen zonder opgaaf van reden door de VLHT geweigerd worden.

Bezoekt u ook eens de website van uw collega-tandtechnici! U vindt deze via onze ledenpagina's.

Wilt u meer weten over een onderwerp, mail dan naar info@vlht.nl of bel het secretariaat (024-3736440).

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.